ta inte min text.



» Ha en fin design
Jag personligen tycker att designen är rätt så viktig, för den säger ändå någonting om dig själv & även din blogg. Vet du inte eller tycker det är jobbigt att fixa din blogg så kan du ju fråga runt så finns det säkert någon som kan hjälpa dig. Sök på googel så hittar du säkert!

»
Uppdateringen
Uppdatering är sjukt viktig om du vill att dina läsare ska stanna på din blogg, om du gör 1 inlägg om dagen så kanske inte dina läsare stannar. Försök göra 5 inlägg per dag eller något sånt, tidsinställ kvällen innan om du har mycket att göra dagen efter.

» Gör länkbyten
Gör massor av länkbyten, för då syns ju din blogg på flera bloggar vilket gör att du får massa nya läsare! Men tänk på att inte göra länkbyten med någon som har typ 30 läsare om du själv har 200 för då får du ju inget tillbaka, så att de blir lika för båda.





» Gör reklam för bloggen
Skriv ut din blogg på facebook, msn, bilddagboken eller vad just du använder för något. Eller så blir du medlem på olika sidor, tipsar Bloggtrafik klicka här för att bli medlem direkt. Det är verkligen super enkel sida, du får läsare jätte lätt.

» Ha massor utav bilder
Det är alltid roligt med bilder & inte bara gamla bilder. Tänk på att kanske ta bild på när du fikar med en kompis, på din outfit osv. För tar du bilder till bloggen så tänker ju läsarna att du lägger ner tid på din blogg, vilket du kanske också gör. Men tänk på bilder, super viktigt!

» Kommentera olika bloggar
Kommentera bloggar är också ett sett att få din blogg synlig, eller ha kontakt med dina läsare. Skriv inte bara fin blogg till alla, eftersom att vissa tar illa upp av det. Skriv något du verkligen menar till folk, skriv " fin bild " osv eller vad du tycker om bloggen eller något.

» Variera inläggen
Tänk på att försöka variera dina inlägg, jag tycker också att det är sjukt svårt. Men det är kanske inte alltid så roligt att läsa om ungefär samma sak i 2 inlägg, sprid ut inläggen lite då & då istället. Ha skönhettips en dag & kanske nästa gång om en vecka

Kommentarer
Postat av: hejrrebecca

Gå in på min facebook sida och gilla min blogg ---> https://www.facebook.com/pages/rrebeccakmyshowroomse/198887610179161



Kommentera i min blogg att ni gillat och jag kommer då länka eran blogg i ett inlägg!

2011-10-18 @ 19:45:32
URL: http://rrebeccak.myshowroom.se
Postat av: ♔ ズ-ミ ボンミンジ[Jummi Von Minji] Official Blog ♔

massa bra skrivet :)

2011-10-18 @ 21:37:58
URL: http://jummivonminji.webblogg.se/
Postat av: Tyra<3

Bra tips :)

2011-10-18 @ 22:13:21
URL: http://tyrajohanna.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design by Emma Bylger
RSS 2.0