HUR FÅR DU FLERA LÄSARE?

Jag brukar få frågan "Hur fick du så mycket läsare?" ganska ofta, så jag tänkte ge några bloggtips om hur Jag gjorde för att få läsare. Så nu får ni några bloggtips och till er som frågade, nu får ni erat svar!
'
» Snygg design! När man kommer in på en blogg är designen första intrycket. Så om man har en ful design så är chansen liten att personen stannar på bloggen. Så se till at ni har en snygg design!
'
» Stava rätt. Det är aldrig kul att läsa en blogg som har mycket stavfel, som använder förkortningar eller som glömmer ". , " och stor bokstav i början på en mening. Så skriv rätt, det gör stor skillnad!
'
» Mycket bilder. Det är inte lika kul att läsa en blogg som inte har några bilder. Så försök att ta mycket bilder med kameran/mobilen så du har mycket att välja på när du skriver dina inlägg och fler bilder att bjuda på.
'
» Använd skyltar. Det är roligare att läsa om man använder mycket skyltar. Om du inte har photoshop så kan du skapa skyltarna på paint, picnik eller så kan du be någon göra skyltar åt dig!
'
» Intressanta inlägg. Du kan inte bara skriva om dig själv och ditt liv hela tiden, tillslut så tröttnar man. Så skriv hiss & diss inlägg, ha dagens låt, tävlingar, kändisar, mode och något sånt där! Då blir det mycket roligare att läsa och man tröttnar inte!

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design by Emma Bylger
RSS 2.0